Leave Your Message
Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    Malamalama i galuega a vaega e tolu-vaega separators i masini pulea lelei

    2024-07-29

    I totonumeafaigaluega pulea lelei, tolu-vaega separators o loʻo i ai se sao taua i le faʻaogaina lelei ma le saogalemu o le gaosiga o le suauʻu ma le kesi. O lenei vaega taua o meafaigaluega ua mamanuina e vavae ese ai vaieli i o latou vaega, e pei o le kesi masani, suauu ma le vai. O le malamalama i le auala e galue ai se vaega e tolu-vaega e taua tele i le faʻamautinoaina o le sologa lelei o le faʻaogaina o se faʻaoga lelei.

    O le galuega autu ao le vaeluaga e tolu-vaegao le togafitia o vai lelei e maua mai le faatanoa. O nei vai e masani ona aofia ai le faʻafefiloi o le suauʻu, kesi ma le vai, ma o nei vaega e tatau ona tuʻueseese ina ia faʻafaigofie atili le gaioiga ma faʻamautinoa le tausisia o tulafono faatonutonu o le siosiomaga.

    A o'o loa le vai lelei i totonu o le va'a, ona amata loa lea ona fa'agaoioi le vaega e tolu vaega. O vai e fa'asolo i se fa'asologa o gaioiga fa'aletino e tu'u 'ese'ese ai le kesi, suau'u ma le vai. O le laasaga muamua e aofia ai le tuueseeseina muamua o vaega o le kesi ma vai. E fa'ataunu'uina lea e ala i le fa'aogaina o vaega fa'alotoifale e pei o pa'u ma fa'ama'i puao, lea e fesoasoani e aveese kasa mai le vai vai.

    A maeʻa le vavaeeseina o le kesi, o le vaega o totoe o le vai, e aofia ai le faʻafefiloi o le suauʻu ma le vai, o loʻo faʻagasolo atili i totonu o se separator. O le isi la'asaga e aofia ai le fa'aogaina o le kalave ma isi faiga e tu'u'ese'ese lelei ai le suau'u ma le vai. O le mamanu o le separator e taua tele ina ia mautinoa le vavaeeseina lelei o le suauʻu ma le vai, faʻatasi ai ma le suauʻu e masani ona alu aʻe i luga o le atigipusa ma vai faʻamau i lalo.

    15-1 tolu vaega.jpg

    O le kesi vavae ese, suauu ma le vai e alu ese mai levaega e tolu vaegae ala atu i a latou faleoloa. O kasa e masani ona ave i se afi mumu mo le lafoaia saogalemu, ae o le suauu ma le vai o loʻo faʻatonuina i vaega faʻapipiʻi mo le faʻaopoopoina o gaioiga ma tuʻueseese.

    O se tasi o mea taua e aafia ai le faatinoga ose vaega e tolu vaegao le mamanu ma le tele o le vaa. O le tele o le separator e faʻatatau i mea e pei o le tafe o le vai vaieli, le tuʻufaʻatasia o le sua gaosia, ma le manaʻomia o le vavaeeseina lelei. O le fuaina ma le mamanu sa'o e taua tele i le fa'amautinoaina e mafai e le separator ona fa'atautaia lelei vaipuna o lo'o sau ma ausia le tulaga mana'omia o le vavae'ese.

    I le faʻaopoopoga i le mamanu faʻaletino, o le faʻaogaina o se vaeluaga e tolu-vaega e aʻafia foi i le pulea ma le mataʻituina o faiga faʻapipiʻi i totonu o meafaigaluega. O nei faiga e fesoasoani e faʻatonutonu le tafe o le vai, mataʻituina le faʻagasologa o le vavaeeseina ma faʻamautinoa le saogalemu ma lelei le faʻaogaina o le vavae.

    I le aotelega, o levaega e tolu vaegaose vaega autu o meafaigaluega e pulea lelei ma e iai sona sao taua i le tuueseeseina o kesi, suauu, ma vai mai vai vaieli. O le malamalama i le gaioiga o vaega e tolu-vaega e taua tele i le faʻamautinoaina lelei ma le saogalemu o le faʻaogaina o suauʻu ma kesi. Fuafuaga sa'o, fa'avasegaina ma le fa'agaioiga o mea vavae e taua tele i le ausiaina lelei o le tu'ueseeseina ma le tausisia o tulafono faatonutonu a alamanuia.